Kapható többféle elektromos kandalló burkolat

elektromos kandalló burkolat

A romantikus filmek alapvető kelléke egy tűzhely, ami nemcsak kellemes meleget ad, hanem megfelelő látványt ugyanúgy generál. Egy nagy ugrás ezen a területen az elektromos kandalló burkolat alkalmazása, aminek megvan a maga professzionális módja és értelme. A modern korban van a hagyományos kandallók telepítésnek egy komoly kihívása, méghozzá a kémény hiánya.

A nagyvárosokban, de az újépítésű ingatlanokban is többségében már központi rendszerekről történik a meleg vételezése. Ezek lehetnek távhő ellátók vagy kisteljesítményű kazánok. Bárhogyan is, de a lakásban többnyire már nincs füstelvezető rendszer kiépítve. Itt lépnek képbe az újféle kivitelezések.

Az elektromos kandalló burkolat lényege, hogy egyedi külsőt nyújt egy látványos készüléknek, ami a 3 dimenziós LED technológiának hála, teljesen élethű láng- és parázsszimulációt nyújt. Ilyen formában körbeépítve pontosan úgy fog festeni, mint az eredeti, csak nem füstöl, de ennek ellenére meleget is adhat. Az elektromos kandalló burkolat klasszikus, modern és rusztikus változatban, többféle színben, fa- és kőhatással egyaránt megrendelhető.