Pénztárgép helyett okostelefon és blokknyomtató – Bemutatkozik az ePénztárgép

ePénztárgép

A digitális technológia fejlődése nemcsak a kommunikációt és információáramlást forradalmasította, hanem a vállalkozások napi működését is. A pénztárgépek területén az ePénztárgép applikáció kínál izgalmas lehetőségeket, amikkel a hagyományos pénztárgépek funkcióit jelentősen ki lehet bővíteni.

A cmo.hu által fejlesztett ePénztárgép applikáció egy blokknyomtatóval kombinálva igencsak meggyorsítja a folyamatot. Ez pedig a különösen a vendéglátóiparban valódi aranyat ér.

Az ePénztárgép applikáció áttekintése

Az ePénztárgép applikáció ingyenesen letölthető szoftver, ami Android 9 vagy annál nagyobb verziójú telefonokon és tableteken futtatható. Az alkalmazás telepíthető például a SaltPay A920 Pro bankkártya terminálra, amit a MAXSTORE-ból szerezhetsz be.

Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy egy adóügyi nyomtató segítségével nyugtát állíts ki, bankkártyával történő fizetést fogadj el, sőt, számlát is nyomtathatsz, közvetlenül a terminálon keresztül. Mindeközben pedig gond nélkül tudsz megfelelni az NTAK adatküldés követelményeinek.

Ezek az elérhető kulcsfunkciók és előnyök

Egyszerűsített tranzakciók: A program lehetővé teszi, hogy közvetlenül a mobilapplikációból küldj nyugtát a nyomtatóra Bluetooth-on vagy WIFI-n keresztül. Ez jelentősen felgyorsítja az eladások menetét, ami kritikus lehet a vendéglátásban, ahol a gyors szolgáltatás alapvető elvárás.

NTAK adatküldés: Az alkalmazás integrálja az NTAK Base adatküldési szolgáltatást, ami segít megfelelni a törvényi kötelezettségnek. Ez a funkció automatizálja az adatküldést az NTAK felé, csökkentve ezzel az adminisztratív terheket.

Kedvezmények és kiegészítők: Amennyiben 12 hónapra előfizetsz az NTAK Base szolgáltatásra, kedvezményt kaphatsz új adóügyi nyomtató vásárlásakor.

Emellett kiegészítő licenszek, mint a SMART kereskedelmi rendszer is elérhető, ami cikkelemes értékesítést tesz lehetővé.

Hogyan segíti a vállalkozásodat ez a megoldás?

Az ePénztárgép applikációval nemcsak a fizetési folyamatot gyorsíthatod fel, hanem a vállalkozásod teljes készletkezelési és számlázási rendszerét szintén modernizálhatod. Az applikáció kategóriaalapú értékesítést, automatikus NTAK adatküldést és adóügyi nyomtatóval való közvetlen kapcsolatot biztosít, így a nyugták azonnal kinyomtathatóak. Ez a fajta integrált megoldás kiválóan alkalmas új vendéglátóhelyeknek vagy olyan vállalkozásoknak, ahol szeretnék lecserélni a régi pénztárgépeket egy kényelmesen használható, digitális rendszerre.

Fektess be és élvezd az előnyöket!

Az ePénztárgép applikációval való korszerűsítés nem csupán a tranzakciós folyamatokat teszi gyorsabbá és hatékonyabbá, hanem hozzájárul az üzleti szektor átfogó digitalizálásához is. Az ingyenes alkalmazás, a kiegészítő szolgáltatások és a modern fizetési megoldások együtt biztosítják a kényelmes kezelhetőséget, nagyfokú átláthatóságot és a sikert, amire komoly szükség lesz a jövőben.

Az ePénztárgép applikációval való előrelépés logikus döntés minden olyan vállalkozónak, aki a digitális kor előnyeit szeretné kihasználni és mellesleg a versenytársai elé kerülni. A CMO jóvoltából minden feltétel adott ehhez, tehát csak annyi a teendő, hogy élni kell vele.