A tudatalattira hatnak a feromonos parfümök

feromonos parfümök

Van-e jó módja annak, hogy szexibbnek és magabiztosabbnak tűnjünk, valamint vonzóbb partnereket és jobb interperszonális kommunikációt érjünk el? A kérdésre a nőknek és a férfiaknak egyaránt ajánlott feromonos parfümök jelentik a választ.

A feromon szó görög jelentése ‘az izgalom közvetítője’, így a vele kapcsolatos első asszociáció a legendás afrodiziákum-szerű hatása. A természetes feromonok viszont azon dolgok közé tartoznak, amelyeket nem tudunk befolyásolni.

Sem azt, hogy a szervezet milyen erősen választja ki, sem azt, hogy a környezetünk miként érzékeli ezeket. Ezzel szemben, a mesterséges, laboratóriumban előállított, feromonos parfümök képesek arra, amire a szervezet egymaga nem. Növelik az ellenkező neműek vonzerejét és javítják a környezettel való kommunikációt.

Ezért megbízható randi-szövetségesnek tekinthetőek. A feromonos parfümök a környezetükben lévők tudatalattijára hatnak, mivel az illatuk nem érzékelhető. A feromonokat nem érzékeljük szaganyagként, mivel non-verbálisan különböző üzeneteket közvetítenek.