Folyékony szappan, ami véd a baktériumokkal, a gombákkal és a vírusokkal szemben

Nem szükséges kórházi szintű steril környezetet teremteni az egész lakásban csupán azért, hogy elejét vegye a fertőző betegségeknek, de a kezeinek a tisztasága alapvető feltétele a kórokozók elleni védekezésnek. A makulátlan tisztaságot nyújtó, pumpás kiszerelésű BradoLife fertőtlenítő folyékony szappan közel 30 éve bizonyít az egészségügyben, és most már lakossági felhasználóknak kedvező kiszerelésben is kapható. Betegségektől óvhatja meg saját magát és családja tagjait segítségével, hiszen a BradoLife pumpás folyékony szappan egy csapásra hatástalanítja a fertőzésveszélyt.

Continue reading: Folyékony szappan, ami véd a baktériumokkal, a gombákkal és a vírusokkal szemben

Posted on Category: Egyéb. Folyékony szappan, ami véd a baktériumokkal, a gombákkal és a vírusokkal szemben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Családi rendezvény Nagykanizsa Ambrózia panzióban

rendezvény Nagykanizsa

Keresztelő, bérmálás, elsőáldozás, egyéb hasonló kisebb családi rendezvények szervezését bízzuk az Ambrózia étterem és panzió személyzetére! Készséggel állnak a rendelkezésünkre, így mindenki bátran rájuk hagyatkozhat. A hangulatos, családias rendezvény Nagykanizsa panziójában egy olyan étteremben szerveződik, amelyik különleges, mediterrán stílussal rendelkezik. Születésnapra, névnapra is tökéletes választás. Sokan akkor is jönnek, ha ballagásról vagy iskolakezdésről van szó.
Continue reading: Családi rendezvény Nagykanizsa Ambrózia panzióban

Ne vásároljon új ajtót, válassza a roncsolásmentes zárnyitást!

roncsolásmentes zárnyitás

Mivel sajnos már sokan megtapasztalták, hogy milyen az, amikor idegenek erőszakkal behatolnak a lakásba és eltulajdonítják az értékeket, egyre erősebb és biztosabb zárakat próbálnak készíteni. Ez jó abból a szempontból, hogy nehezebb betörni, viszont rossz, ha mi zárjuk ki magunkat. Olyan mesterre van ilyenkor szükségünk, aki a roncsolásmentes zárnyitás elismert szakembere. Amikor valahonnan hazaérkezve ki szeretnénk nyitni a lakás ajtaját és sehol nem találjuk a kulcsokat, ne gondolkodjunk azon, hogy esetleg betörjük az ablakot vagy az ajtót, hanem hívjuk bizalommal a Non-stop zárnyitás, sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereit!
Continue reading: Ne vásároljon új ajtót, válassza a roncsolásmentes zárnyitást!

A kortárs magyar festmény

A festészet a képzőművészet azon ága, ami a művészi kreációt síkban elhelyezett színekből és vonalakból alkotja meg. A festőművészet produktuma a kép vagy festmény, aminek anyaga szerint lehet tempera, olaj, akvarell, freskó, üvegkép, tűzzománc, mozaik, textil és még számos egyéb. A kép lehet figuratív és nonfiguratív, az ábrázolás módja szerint.

Az figuratív vagy ábrázoló festmény, a megfestett tárgy szerint lehet csendélet, arc- ,táj- és életkép, alkalmazása alapján megkülönböztetünk táblaképet, falképet és miniatúrát. Az ArtTube.hu portálon különböző stílusú és különböző technikákkal készült kortárs festmények sokaságát tekinthetünk meg, illetve vásárolhatjuk meg. Continue reading: A kortárs magyar festmény

Posted on Category: Egyéb. A kortárs magyar festmény bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva