F.U.E. Safe System hajbeültetési módszer

Forrás: himgeurope.com

A HIMG hajbeültetési klinikán több hajátültetési módszer közül is lehet választani. Mindegyik általunk alkalmazott módszer korszerű, és minden esetben olyan eredmény érhető el velük, melyekkel mindenki elégedett lehetne. A személyes konzultáció alkalmával tanácsokkal látjuk el leendő pácienseinket, hogy a nekik legmegfelelőbb hajbeültetési technikát válasszák.

Az alap F.U.E. módszer és a HIMG klinika által kifejlesztett díjnyertes S.H.E. módszeren túl a minket választó ügyfelek dönthetnek még a F.U.E.2 technika mellet is, ami a F.U.E. módszer továbbfejlesztett változata. A F.U.E.2 lényege, hogy nem a megszokott kézi kivételt alkalmazzuk, hanem géppel nyerjük ki a szükséges hajszálakat a donorterületről. Ez nagyban segíti a hajtranszplantációt végző sebész munkáját, ugyanis így biztosabban és könnyebben tudja elvégezni a feladatot. A F.U.E.2 technika a legtöbb dologban megegyezik az alap F.U.E. technikával, tehát a beavatkozáshoz használt tű mérete, valamint a módszer hibaszázaléka is ugyanolyan.

A korrektség érdekében el kell mondani, hogy a F.U.E. és a F.U.E.2 esetében sem lesz tökéletes a hajbeültetés. A F.U.E. módszereknéla hajbeültetés után apró lyukak és fehér foltok maradnak a tarkón, amelyek jelentősen ritkítják a donorterületet.A pontosság mindkét módszer esetében közepes, és sajnos a beültetéshez használt tű mérete azt sem engedi, hogy elég sűrűn ültessük a hajszálakat. Ugyanakkora ezek a szolgáltatások megfelelő ár-érték arányúak, korszerűek, és elfogadható végeredményt hoznak.

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikától!

Forrás: himgeurope.com

Print Friendly, PDF & Email