Samsung Note 10+ Plus tokok sokféle kivitelben

Fejlett tokok

Napjainkban gyönyörű kivitelezésű mobiltelefonokat dob piacra a Samsung gyártó, amelyeket, bár védeni kell, kár volna egy színes tokkal eltakarni.

Nos, ha Ön is így gondolja, tudnia kell, hogy a Samsung Note 10+ Plus tokok áttetsző darabot is tartalmaznak, amelyik látni engedik a korszerű designos telefont. Ezt megtekintheti a smartdiszkont.hu webáruház virtuális polcain, mert az ESR Air Shield telefontok pontosan ilyen.

A termék egy ultra könnyű, vékony tok, de ennek ellenére tökéletes védelmet nyújt a készüléknek a mindennapos használatból származó véletlenszerű sérülésekkel szemben.

Kiváló minőségű flexibilis rezgést elnyelő TPU anyagból készült. Egy kihajtható támasz is fellelhető a hátlapján, aminek a segítségével kényelmes pozícióba tehetjük a telefont. Nagyon jó választás a Samsung Note 10+ Plus tokok ezen példánya azoknak, akik szeretnék, ha mindig látszana a készülékük, de ugyanakkor a védelmét is biztosítani akarják. De a Samsung Note 10+ Plus tokok között színesek is megtalálhatóak.