A polcrendszer garázsba könnyen megoldható

Polcrendszer többféle kivitelben

A garázs a háznak az a része, ahol az autóinkat és/vagy azokat a dolgokat tároljuk, amelyektől nem szeretnénk megválni, de a lakásban már nem férnek el. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy a sok dobozoktól már átláthatatlan a terület.

A polcrendszer garázsba való beszerelése tökéletes megoldás erre a felmerülő helyzetre. Mindenkinek az a legmegfelelőbb, ha a garázsba bemenve egyből rátalálna amire szeretne és nem töltene el hosszú perceket a keresgéléssel.

A tárolási eszköz segítségével könnyedén átláthatóvá válik a terület. Előfordul, hogy különböző dobozokat, szerszámokat, alkatrészeket, eltérő terjedelmű dolgokat a garázsban tárolunk, ezért igen zsúfolttá és kaotikussá válhat.

A polcrendszer garázsba való használata lehetőséget kínál Önnek és a család bármelyik tagjának, hogy egyszerűen tárolja és könnyen megtalálja a dolgait. Különböző típusúak és méretűek lehetnek. A zárt modellek segítségével biztonságos tárolást, a nyitott állványok használatával pedig könnyű áttekinthetőséget kapunk.