Varázslatos pillanatokat okoz Anna hercegnő Jégvarázs figurája

anna hercegnő jégvarázs

Itt az ideje egy kalandnak a Frozen szereplőivel! Minden lány kedvence varázslattal és örömmel teli játékra hívja a gyerekeket. Anna hercegnő Jégvarázs figurája gondoskodik arról, hogy az idő mindig remek szórakozással teljen. Anna hercegnő Jégvarázs babája, a mesevilág egyik legismertebb és legkedveltebb hősnője.

A vörös hajú, bájos és rendkívül bátor hercegnő a legkisebbek körében is csodálatot ébreszt. A figura feltűnő jelenség a színes ruhájával, ami intenzív lila, kék és fekete árnyalatokban pompázik. Ez az öltözék bármilyen kalandhoz, még a legveszélyesebbhez is beválik. A népszerű mese közkedvelt hősnője által inspirált baba minden Frozen rajongónak tetszeni fog. A játék lehetővé teszi, hogy a gyermekek újra eljátsszák a filmben látott kalandokat és lehetőséget ad arra, hogy saját forgatókönyveket találjanak ki.

Arendellei kalandok kis rajongói nem hagyhatják ki a lehetőséget, hogy a film kedvenc szereplőivel játszhassanak. Anna hercegnő Jégvarázs babája mellett, természetesen idősebb nővére, Elsa sem maradhat ki a játékból.