Több portos mobiltelefon töltő

mobiltelefon töltő

Ma már mindennapos, ha valaki több mobillal is rendelkezik. Több készülék, több mobiltelefon töltő? Igen is, meg nem is. Igen, hiszen jó, ha van egy otthon, a táskánkban is lapul, de nem állítunk valótlant azzal, hogy ma már van olyan töltő, amivel egyszerre több készüléket is tölthetünk.

A fantasztikus BlitzWolf márka, ami Magyarországon is elérhető, előrukkolt olyan töltőkkel, amelyek több portos töltést biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy akár 4 készüléket is tölthetünk egyszerre, maximum 30W teljesítménnyel. A blitzwolf.shop webáruházban 2, 3 és 4 portos mobiltelefon töltő modellek is várják azokat, akik szeretnék a készülékeiket egyszerre feltölteni, ráadásul villámgyorsan.

Ez egy roppant gazdaságos és gyors megoldás, ugyanakkor éppen a szuper tulajdonságoknak köszönhetően, javasolt többet is beszerezni és lassan leváltani vagy olykor helyettesíteni a hagyományos típust. Az ilyen mobiltelefon töltő ugyanakkor drágának sem mondható, pedig minden nem gyorstöltésű eszközzel is kompatibilis.