Hair transplant clinic: a hajbeültetés sikere a pácienstől is függ

hair transplant clinic

Mielőtt végleg eldönti valaki, hogy igenis a hajbeültetést választja, tudnia kell, hogy a sikeres műtét nemcsak a klinikától és a beavatkozást végző szakemberektől függ. A hair transplant clinic tisztában van azzal és mindig el is mondja a klienseknek, hogy a végső eredmény nagymértékben függ attól, hogy a betegnek milyen adottságai vannak.

Természetes, hogy ebből a szempontból jelentős egyéni különbségek vannak a hajszálak minőségének, sűrűségének tekintetében. Tehát, mielőtt az ember felkeres egy klinikát, tisztában kell legyen azzal, hogy a beavatkozást nagy mértékben befolyásolja az, hogy milyenek a hajszálai, mennyire jó az adóhely a fejbőrén és még sok egyéb dolog is.

Pontosan ezért, a hair transplant clinic minden érdeklődőnél személyre szabott ajánlatot tesz. Ha pedig úgy vélik, hogy nem zárulna jól a műtét, akkor az orvosok igenis elmondják előre, hogy nem tudnak segíteni. Az pedig egyértelmű, hogy egy vastag, erős, sötét hajszákkal sokkal jobb összhatást tud elérni a hair transplant clinic, mint ott, ahol vékonyak, puhák, világosak a rendelkezésre álló hajszálak.