Speciális megközelítést alkalmazó ránctalanító arckrémek

ránctalanító arckrém

Az arcápoló kozmetikumok elengedhetetlenek a bőr állapotának megőrzéséhez és javításához. Megvédik a bőrt a kiszáradástól, megakadályozzák a korai öregedést és a ráncok megjelenését.

Ezen kívül, egy ampullás készítmény, szérum, maszk, nappali és éjszakai ránctalanító arckrém kombinált használata, különösen a szalonkezelésekkel, jó étrenddel és az aktív életmóddal együtt, jelentősen javíthatja a bőr állapotát, még 50 évesen is, az intenzív öregedés időszakában. A legjobb ránctalanító arckrémek nemcsak hidratálják és védik a bőrt, hanem hatékonyan serkentik a kollagén és elasztin, azaz a bőr feszességéért és rugalmasságáért felelős fő fehérjék termelését, valamint segítenek megkötni és megtartani a nedvességet. Ily módon javítják a megjelenést és meghosszabbítják a bőr fiatalságát.

Az AHAVA professzionális arckozmetikumok elismert izraeli laboratóriumokban dolgozó bőrgyógyászok, kozmetikusok és biokémikusok aprólékos munkájának eredményei. A szakértők a ránctalanító arckrémek fejlesztésének minden szakaszában a legújabb fejlesztéseket alkalmazzák.