Webshop bérlés – Árak és feltételek indítás előtt

Webshop bérlés

Hazánkban egyre többen döntenek az internetes kereskedelem mellett, hiszen az utóbbi évek tapasztalata alapján, ez nagyon jól jövedelmező ágazat. Persze a kezdeti nehézségek azért itt is megvannak, hiszen nemcsak az árukészletet kell beszereznie a jövendőbeli online üzlettulajdonosnak, hanem a webáruházat is szükséges biztosítania ahhoz, hogy a tevékenységét elkezdhesse. A viltor.hu weboldalon remekül átlátható táblázatot találhatsz a webshop készítés árakról. Érdemes innen tájékozódnod, ahol releváns információkra tehetsz szert.

Amint tudjuk, az információ hatalom. A portálon az árak listája mellett, olvashatsz egy részletes magyarázatot is. Megtudhatod, hogy a fizetendő összeg milyen szolgáltatásokat foglal magába. Először is, minden bérlési ár tartalmazza az összes webáruház funkciót. Ez például a bankkártyás fizetés, a szállító vagy számlázó integráció, marketing eszköz, illetve bármi egyéb. Az a jó a Viltornál, hogyha innen bérelsz webshopot, akkor a szűkös anyagi helyzeted miatt nem kell lemondanod egyetlen funkcióról sem.

A Viltornál nincsenek eltérő tudású csomagok, ezek kizárólag a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban térnek el egymástól. Értelemszerűen, minél hosszabb a bérlési idő, annál alacsonyabb az 1 hónapra vetített ár. Az árak ennél a cégnél bruttók, nincsenek rejtett költségek vagy további díjak. Arra szintén lehetőséged van, hogy kipróbáld a webshopot, hiszen a bérlés előtt 20 napig ingyenesen és kötelezettség nélkül teheted ezt meg.

A Viltor politikájának korrektségét bizonyítja az is, hogy kérésre még ezt a 20 napot is meghosszabbítja, amennyiben nem volna elég. A próbaidőszak alatt tesztelt webshopba feltöltött minden adat és beállítás megmarad az éles online áruház felületén is. Az összes webshop arculat elérhető a csomagokkal, ráadásul ezek mindegyike okostelefon-barát jellegű. Továbbá, a viltor.hu weboldalon megismerheted a webáruház indítás vállalkozási, jogi és technikai feltételeit is. Ezekkel tisztában kell lenned, ha webshopot akarsz nyitni.