Felelősségteljes feladatot lát el a magán mentő

A mozgáskorlátozottaknak mindenkinél jobban szükségük van orvosi támogatásra és az ápolók hozzáértő segítségére. Ezért az Ambu-Life körültekintően felvette a magán mentő szolgáltatást a tevékenységeinek a listájára.magán mentő

Azért szükséges magas színvonalú orvosi szolgáltatást nyújtani a kórház falai között, mert otthon az orvos csak tanácsot adhat és elvégezheti a páciens kezdeti vizsgálatát, ugyanakkor nincs lehetősége a teljes diagnózis felállítására, nem beszélve egy műtét elvégzésének lehetőségéről. A modern magán mentőben a szállítást hivatásos sofőrök és felelős egészségügyi személyzet végzi, akik a kórházba, az ország másik településére vagy régiójába, valamint a külföldre vezető úton ellenőrzik a páciens állapotát.

A magas képesítés, a sokéves gyakorlati tapasztalat az orvostudomány területén és a csúcstechnika fejlett felszereléseihez való hozzáférés lehetővé teszi a csapatunknak, hogy hatékonyan végezze a munkáját. A magán mentő telefonszáma a hét minden napján és a nap minden órájában tárcsázható.