A fogpótlás eredményei meglepően jók

fogpótlás

A rendkívül ütemes fejlődésnek hála, annyira sokféle újítás vehető igénybe, hogy már lassan képtelenség rendszerezni. A fogpótlás nem új fogalom, mivel már több évtizede alkalmazzák. Természetesen az utóbbi évek során ez is óriási változásokon ment keresztül, viszont a fémes eljárás még a mai napig használatban van.

A másik nagyon népszerű az úgynevezett „porcelán” anyag, amit előszeretettel kér mindenki, aki fogpótlás kapcsán keresi fel a szakembert. A kémiai neve ez utóbbi matériának cirkónium-oxid, ami lehetővé teszi a fémmentes eljárások lebonyolítását. Talán azt gondolja a kedves olvasó, hogy a fémnél semmi nem lehet keményebb és ezért az említett újítás sem túl előnyös.

Nos nem azt szeretnénk kijelenteni, hogy a cirkónium-oxid erősebb lenne az orvosi fémnél, csupán szeretnénk rávezetni az érdeklődőket, hogy ez az anyag legalább annyira előnyös fogpótlás szempontjából, sőt, esztétikailag szebb. Ha Ön az árakra kíváncsi, akkor tekintse meg a dentalcenterkelemen.hu honlapot, ahol minden fontos információt megtalálhat.