A Brut pezsgő az egyik legkedveltebb fajta

Az édes-savanyú ízek meglehetősen szélsőségesnek számítanak és megosztják a közvéleményt. Az éltelek esetében inkább elfogadott a többféle markáns íz együttes megjelenése, viszont az italok esetében, inkább az egyediség jellemző, vagyis egyszerre egyetlen íz dominál. A Brut pezsgő egyike annak a 7 íz fokozatnak, amelyek meghatározzák a pezsgő jellegét és fajtáját.

Az alapvetően arany vagy rozé italok fokozatosan emelt cukortartalma révén, különböző íz-világot mutatnak be a fogyasztó közönségnek. A Brut pezsgő a száraz italok megtestesítője, cukortartalma a natúr, nyerspezsgő után következik. Ebből fakadóan, az íze kissé fanyar, száraz és karcos.

Fogyasztása inkább az édeset kevésbé kedvelő személyeknek ajánlott. Kiváló választás a vörös húsokhoz. A Brut pezsgő minden idők egyik legkedveltebb változata. Népszerűsége a kiváló minőségnek és gondos gyártási technológiának köszönhető. Ha szeretne többet megtudni és megkóstolni ebből az italból, a francoispezsgo.hu weboldalon keresztül mindezt megteheti.

Print Friendly, PDF & Email