Szemfenéki lézeres kezelés árak – Mennyibe kerül most egy kezelés Budapesten?

Szemfenéki lézeres kezelés

Sajnos, manapság az állami rendelőkbe, kórházakba csak hosszú várakozási idő után lehet bejutni, hogy megkapjuk a kezelést a betegségünkre, emiatt sokan a magánintézményeket keresik fel. Bár ezekben minden vizsgálatért, kezelésért fizetni kell, ráadásul nincsenek egységárak, minden típusú terápia más összegért vehető igénybe. Könnyen tájékozódhatsz előre a hasonló magánszemészeti kezelések árairól Budapesten (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.).

A szemfenéki vénás elzáródások jelentik az idősek látásvesztésének gyakori okát, viszont más kockázati tényezők miatt is kialakulhat ez a betegség. Okozhatja cukorbetegség, magas vérnyomás, dohányzás, fogamzásgátló tabletta, hogy csak néhányat említsünk. A probléma kezelése napjainkban a szemgolyóba adott anti-VEGF terápia, amit havonta szükséges megismételni. A szemész szakorvosnak, minimum 6 hónapon át követnie kell a páciens szemeinek állapotát. Másodvonalbeli terápiák lehetnek a szemfenéki lézerkezelések is.

Bármelyiket válasszuk is, a lényeg az, hogy visszakapjuk a tökéletes látásunkat. A Budai Szemészeti Központban az anti-VEGF kezelés, vagyis az intravitreális injekció beadásának ára 65 000 Ft-ba kerül, ami tartalmazza a készítmény árát is. Viszont abban az esetben, ha a páciens hozza az injekciót, akkor annak beadásáért 55 000 Ft-ot szükséges fizetnie. Továbbá, itt lehetőség van szemfenéki lézerkezelésre is, 577 nm sárga lézerrel. Ennek a beavatkozásnak az ára 55 000 Ft/szem/alkalom.

Foglalhatunk időpontot a kezelésre a budaiszemeszet.hu weboldalon keresztül. Nincs hosszú várakozási idő ebben a központban, hamar fogadják a pácienseket és kezdik meg a kezelést a szakorvosok. A portálon megismerhetjük a Budai Szemészeti Központ empatikus, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársait is, így amikor ott leszünk, nem teljesen idegenek fogadnak minket. Mint minden betegséget, úgy a szemfenéki vénás elzáródást is célszerű minél előbb kezeltetni, mert egyébként komoly szövődményekre számíthatunk. Ehhez válasszuk a legmodernebb intézményt!