Lábbal hajtós bicikli bevezetése gyerekkorban

lábbal hajtós bicikli

A szülőknek nagy fejtörést okozhat a gyermekük növekedése során, hogy mekkora életkorban pontosan milyen járgányt lenne érdemes vásárolni. Szerencsére már rengeteg közül lehet választani, meghatározott életkor sávokban. A lábbal hajtós bicikli kifejezetten fiatal korban is nyugodtan bevezethető már a kicsik életébe.

A fejlesztők rengeteg biztonsági megoldást bevetettek, mint a védőszivaccsal és csúszásmentes bevonattal ellátott kormány. A meglepően könnyű magnéziumváz a lábbal hajtós bicikli esetében lehetővé teszi, hogy a kicsik is könnyen tudjanak manőverezni vele. Nem kell a szülők segítségét kérniük, ha egy padka állja el előttük az utat.

Ezeknek köszönhetően már 2,5 éves korban el lehet kezdeni a használatát. A lábbal hajtós bicikli széles skálán állítható ülése révén, az 5 éves gyerek is könnyen játszhat még vele. Az ülés kialakítása és anyaga elvezeti és rögtön lepergeti magáról a nedvességet. A széles kerekek pedig lehetővé teszik, hogy bármilyen terepen biztonságosan lehessen haladni.