Gyerek ágy puha támlákkal

gyerek ágy

A gyerekszobát olyan bútorokkal kell kényelmessé tenni, amelyek nemcsak a komfortot biztosítják a kicsinek, hanem a barátságos, mesés hangulatot és a maximális biztonságot is. Ennek megfelelően, a gyerek ágy kiválasztásánál is számos szempontot szükséges figyelembe vennünk.

Érdemes olyan üzletet felkeresnünk, mint a gyerekagybolt.hu, aminek gazdag kínálatában csodálatos darabok fedezhetőek fel. A termékpalettán megtalálható Homok focis körbetámlás gyerek ágy ideális választást jelent egy vagány kissrác birodalmába, akinek első látásra kedvence lesz a kuckója. Szivaccsal ellátott, puha támlákkal készült, leesésgátló, tehát teljes biztonságot ad a felhasználójának, aki sehol nem tudja majd megütni magát a fekvőhelyén. 27-30 cm magasan van a földtől, így könnyen fel és le tud mászni a gyermek.

3 méretben rendelhető meg ez a kisfiúknak való gyerek ágy, 160×70, 170×80 és 170×90 cm nagyságban. Alattuk megerősített szerkezetű ágyneműtartó található, ami felfelé nyílik, fogantyú segítségével. Ebben sok minden elhelyezhető.