Félköríves zuhanykabin lágy és lekerekített formákkal

félköríves zuhanykabin

Az alábbi zuhany az egyik legnépszerűbb modell mindazoknak, ahol kevés a hely, de nem akarnak lemondani a zuhanyzás öröméről és kikapcsolódásáról, mind pedig a tágasabb környezetek tulajdonosainak, ahol a zuhanyzó sarok a fürdőszoba erősségévé válhat, illetve kísérletezni szeretnének a kényelmes, ugyanakkor innovatív tervezési megoldásokkal.

A félköríves zuhanykabin teljes mértékben az igényekre szabható és sokoldalú, így mindkét csoport képviselőinek igényeit kielégíti.

A megfelelő zuhany kiválasztása azért fontos, mert a zuhanyozás a pihenés pillanata, amit a nap bármelyik szakában élvezhetünk. Ha a hely korlátozott és minden centiméter értékes, ideális megoldás lehet a tolóajtókkal ellátott félköríves zuhanykabin, ami a téglalap alakú zuhannyal szemben, még több helyet biztosít anélkül, hogy lekerekített és kellemes formáival az esztétikát feláldozná.

A félköríves zuhanykabin lekerekített zuhanytálcával kell kiegészüljön. A zuhany ajtói kerekeken és síneken csúsztathatóak, amik magas színvonalú vízszigetelést garantálnak.