A terhességi tesztek előnyei a családtervezésben

terhességi teszt

Sok párnak, különösen azoknak, akik gyermeket szeretnének, a várandósság örömteli esemény. Ugyanakkor egy óvatlan pillanat nem kívánt eredménye is lehet, ezért nem kívánatos. A nők mindkét esetben szeretnék minél hamarabb megtudni, hogy terhesek vagy sem, majd megtehessék a szükséges lépéseket a jövőre nézve. A korai terhességi teszt a menstruáció elmaradása előtt megállapíthatja a babavárás lehetőségét. Bár ezek nem olyan megbízhatóak, mint a menstruáció elmaradása után végzett terhességi tesztek, mégis első bizonyítékot szolgáltathat az áldott állapotra.

Ha a teszt pozitív eredménye egybeesik a terhesség egyéb jeleivel, ez növeli a várandósság valószínűségét. A ma forgalomban lévő terhességi teszt helyes használat esetén nagyon biztonságos. Ezek 90-99% megbízhatóságot érnek el. Ez alól kivételt képeznek a menstruáció elmaradása előtt végzett korai tesztek, amelyek legfeljebb 79% megbízhatóságot érnek el. A babavárás kimutatásának legmegbízhatóbb módszere a nőgyógyásznál végzett vérvizsgálat.

Tápláló Uriage kozmetikumok francia termálvízzel

A bőrnek nap mint nap rengeteget kell tennie, hogy megvédje a szervezetet a környezeti hatásoktól és a káros kórokozóktól. Az Uriage bőrápoló kozmetikumok javító, hidratáló és nyugtató hatásúak. A 3 legnagyobb francia kozmetikai márka egyike termálvízen alapul és bőrgyógyászokkal együttműködve fejlesztették ki. A víz a francia Alpokban található Uriage-les-Bains fürdővárosból származik és közvetlenül a forrásnál palackozzák. Állítólag bakteriológiailag tiszta és összetételét tekintve a könnyhöz hasonló.

Az Uriage márka választéka több sorozatból áll, egyes termékek egymással harmonizálnak. Ezeket az érzékeny bababőrre, az érett bőrre, a pattanásokra és a bőrhibákra vagy az intim ápolásra tervezték. A termékek napvédelemre is szolgálnak. A palettán szerepel egy másik, minden bőrtípusra alkalmas termékcsalád is, ami hidratáló és nyugtató hatású. Emellett samponok, dezodorok, tusfürdők és bőrradírok egészítik ki a választékot. Ez a termálvíz külön is kapható.