A Hunter öntöző különféle kiegészítői

hunter öntöző

Gyönyörű oázist hozhatunk létre a kertünkben, udvarunkon, ha szép növényeket helyezünk el benne. Ezeket azonban öntözni is kell ahhoz, hogy szépen tudjanak fejlődni, amire ideális választás például a Hunter öntöző berendezés.

A rendszerhez különféle kellékek, kiegészítők is tartoznak, mint a fúvóka vagy az esőérzékelő. Az említett márka kínálatában mindkét kiegészítőt megtaláljuk. A Hunter öntöző esőérzékelő gyors reagálású, esetében nem kell a víznek összegyűlnie a kikapcsoláshoz.

Jellemzői közé tartozik a szellőzőgyűrűvel állítható kiszáradási idő, az erős polikarbonát ház és a fém tartókonzol. Nem elhanyagolható tényező az sem, hogy az érzékelő mechanizmus nem igényel karbantartást. Rendkívül egyszerűen köthető be, nem kell hozzá szakember.

Fontos része az esőérzékelő az öntözőrendszernek, amit érdemes beszerezni. A komfortszerelvenyshop.hu webáruház kínálatából jelenleg a Hunter öntöző esőérzékelő akciós áron vásárolható meg. Anyagilag nagyon jól jár, ha innen, verhetetlen áron szerzi be ezt a nélkülözhetetlen eszközt.