A fog implantátum Budapest szerte elérhető

fog implantátum budapest

A fogak hiánya rontja az életminőséget, hiszen nem lesz tökéletes a rágás, a harapás és a mosoly. Rendelhető különböző fog implantátum Budapest klinikáin, így lehetősége van az eredeti rágócsontokhoz a leginkább illőt kiválasztani.

Nagyon közkedvelt fogászati eljárásról van szó, ami nem meglepő, hiszen tartós és esztétikus. A műgyökér, aminek az anyaga általában titán, beépül az állcsontba, ezáltal segít megakadályozni, hogy az veszítsen a tömegéből. A hiányosság okozta rés a szájban a természetes fogak eltorlódásához is vezethet.

A pótlással kitölthetőek a híjak, így deformáció sem alakul ki. A fog implantátum Budapest területén kizárólag akkor ültethető be, ha az állcsont növekedése már befejeződött, vagyis a páciensnek be kell töltenie a 18-ik életévét.

A beavatkozás megkezdése előtt egészségügyi felmérésre kerül sor. A vizsgálatok alapján, az orvos el tudja dönteni, hogy szükséges a csontpótlás. A fog implantátum Budapest városában számos esetben kedvezményes áron érhető el, így érdemes figyelemmel követni az ajánlatokat.