Kevesebb a házimunka a viaszos vászon révén

viaszon vászon

Az ünnepek alatt sok vendég megfordul általában mindenkinél, ami egyrészt rendkívül kellemes, mert végre fesztelenül lehet beszélgetni és minőségi időt tölteni a szeretteinkkel, de ugyanakkor ez plusz munkát is jelenthet a számunkra. Hiszen több ember akaratlanul is több koszt termel, amit házigazdaként egyértelműen nekünk kell eltakarítani.

Ha pedig nincs viaszos vászon az asztalon, akkor még a szinte napi abroszmosással és folttisztítással is meg kell küzdenünk. Mert a nagy beszélgetések és lakmározások közepette óhatatlan, hogy ki ne boruljon vagy le ne cseppenjen valami a terítőre.

Azonban, ha viaszos vászon védi az asztalt, akkor egy legyintéssel elintézhetjük az ilyen baleseteket és a vendégek távozása után, egyszerűen letörölhetjük az ételmaradékokat, morzsákat, így készen állhatunk az újabb rokonok, ismerősök, barátokat fogadására.

Ráadásul az esztétikus megjelenésről és az ünnepi hangulatról sem kell lemondani, mert a viaszon vászon már megannyi dekoratív változatban kapható, amelyek között többféle karácsonyi témájú modell is szerepel.

Ha pedig még fokoznánk az emelkedett miliőt, akkor egy kész vitrázs függöny konyhába is jó szolgálatot tehet, mivel csak fel kell tenni a kiválasztott verziót és máris új stílust adhatunk az otthonunknak.

Persze a kész vitrázs függöny konyhába és más helyiségekbe is beszerezhető, így ha valamelyik szobába szeretnénk ilyen típusú lakástextíliát, akkor annak sincs akadálya. Csak fel kell keresni a piramisfuggony.hu oldalt, kiválasztani a megfelelő menüpontot és máris el lehet merülni a széles kínálatban.

Persze a böngészés során több szempontot is figyelembe kell venni ahhoz, hogy a kész vitrázs függöny konyhába vagy bármelyik helyiségbe jól mutasson. Fontos a minta és az anyag, de a méret is egy olyan tényező, ami miatt teljesen összedőlhet a megálmodott összhang.

Ha nincs akkora kész vitrázs függöny konyhába, ami tökéletesen megfelelne, akkor érdemes inkább az egyedi méretek szerint varratni egyet. Ez némileg több időt igényel, de a végeredmény össze sem hasonlítható.