Valódi selyem fonal tartalmú termékek

selyem fonal

A valódi selyemszál rendkívül értékes alapanyaga a textiliparnak. Nem csoda, hiszen például a selyem fonal az egyik legerősebb természetes szál és csodálatos kötőfonal készíthető belőle. Érdekes információ, hogy bár a selyemszál története az ókori Kínáig nyúlik vissza, csupán az 500-as évektől sikerült előállítani más kontinenseken is.

Ritka értékes adománya a természetnek, amiért a világ minden részén rajonganak. A selyem fonal rendkívül puha, fényes, nagyszerűen keverhető más szálakkal és szépen festhető. Pazarul fest a különféle fonalakkal keverve, az ezekből készült holmik szépsége pedig leírhatatlan. A nordfonal.hu webáruházban többféle olyan termék kapható, amihez selymet adtak hozzá az előállítása során.

Az egyik ilyen BabyAlpaca Silk, ami 70% alpaca gyapjút és 30% selymet tartalmaz. Ebben a gyapjú adja a puhaságot, a selyem fonal pedig a fényességet. A selyem ebben nincs vegyileg kezelve, az anyag ezért rendkívül természetes hatású. A webáruházban többféle színben és vastagságban megtalálható a selyem fonallal gazdagított termékek.