Válasszon a tartós Maestro kilincsek kínálatából!

Stílusos kilincsek

Az építkezéseken már a legelső pillanatokban figyelembe kell venni az aprócska részleteket is. Egy ház megtervezése nem egyszerű feladat, ilyenkor jól jön a szakemberek segítsége.

Egy hozzáértő mesterember már a tervezés pillanatában gondol a nyílászárókra és azok tartozékaira is. A Maestro kilincsek kiváló alapanyagból készült termékek, amelyek hosszú időn át ellátják a szerepüket a megfelelő karbantartás mellett.

A termékcsaládban elérhetőek a klasszikus, a vintage és a modernebb kialakítású szerkezetek is. A nyitókarok lehetnek fényes vagy matt bevonatúak, amelyek rozsdamentes acél vagy alumínium felhasználásával készülnek. A Maestro kilincsek árát meghatározza a formájuk, a színük és a kiválasztott alapanyaguk is.

Legkiemelkedőbb példányuk a rozettás kialakítású fogantyú, ami két darabból tevődik össze, így bármekkora lyuktávolságú szerkezetre ráilleszthető. A Maestro kilincsek, a beszerelésük után esztétikus megjelenést kölcsönöznek a lakásnak, ugyanis a nyitókarok is díszítő tulajdonsággal bírnak.