Tartós, jó minőségű játék kicsiknek

Nagyon zavaró, ha a frissen megvásárolt játék rövid időn belül meghibásodik, ezért a szülőknek lehetőleg arra kell törekedniük, hogy megbízható helyen intézzék a vásárlást. Az Akebia Játék oldalán a játék kicsiknek minőségi kivitelben vásárolható meg, tehát ide érdemes ellátogatni.

Például a fajátékok igazi kuriózumnak számítanak, hiszen a gyerekeknek nem sok esetben nyílik alkalmuk a velük való foglalkozásra. Mivel a legtöbb játék kicsiknek hangot ad ki vagy villog, ezért a csendes fajátékok igazi újdonságot jelenthetnek.

Az Akebia Játék kínálatában van még kártya- és memóriajáték, amely főleg a többgyerekes háztartások esetében lehet praktikus. A stratégiai játékok elsősorban a kisfiúknak tetszenek, míg a babák inkább a kislányok szívét szokták megdobogtatni.

A játék kicsiknek akár a LÜK (logika, ügyesség, kreativitás) termékek közül is megrendelhető, hiszen így lehetőség nyílik a képességek fejlesztésére. Az utóbbi időben a barkácsolós játékok, illetve a könyvek és a színezők is igen nagy népszerűségnek örvendenek.

Print Friendly, PDF & Email