Tapasztalt vízszerelő 3. kerületben is van

Egyes kényes esetekben sajnos a fürdőszobai csőtörés igencsak meg tudja keseríteni a családtagok életét. Ilyenkor kell egy tapasztalt vízszerelő 3. kerület fürdőszobáiba, aki azonnal intézkedik és rövid időn belül kiszáll felmérni a probléma méretét.

Profi vízszerelő

Ha megbízható szakemberre van szüksége, akkor válassza Závodszki Zoltán budapesti vízszerelő mestert, aki több mint 40 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött, a legtöbb kényes problémát orvosolni tudja!

Rá nemcsak akkor lehet számítani, amikor vészhelyzet áll fenn. Időpontot lehet kérni akkor is, ha a fürdőszobát szeretné felújítani. Ilyenkor fontos a hidegburkolás előtt átnézni a csöveket, javítani vagy cserélni azokat, amennyiben szükség van rá.

De a szakember segítségére lehet szükség akkor is, amikor szaniter eszközöket kell bekötni, mint például a mosdókagyló, kád vagy WC. A jó vízszerelő 3. kerület területén gyorsan és igényesen dolgozik. Závodszki Zoltán esetében az ár sem lehet gond. A helyzetfelmérés után kiszámolja a munka árát és megegyezés után lát a feladatnak.

Print Friendly, PDF & Email