Szaniterkonténer különféle paraméterekkel

szaniterkonténer

A XXI. században a higiénikus mellékhelyiségek biztosítása még a legkeményebb munkaterületeken is elsődleges szempontnak számít egy civilizált társadalomban.

A nagyobb létszámú rendezvényekkel ugyanez a helyzet, hiszen a több száz vagy több ezres tömegnek maximálisan ki kell elégíteni a szükségleteit. A szaniterkonténer kialakításakor mindenre gondoltak, amire csak szükség lehet manapság egy mosdóban.

Zuhanykabin, WC kagyló, piszoár és természetesen mosdókagyló is helyet kaphat a szaniterkonténerekben. Az áramellátásról sem kell lemondani, ami lehetővé teszi a szaniterkonténer klimatizálását is. A tisztántartása egyszerű, a modern hidegburkolatoknak köszönhetően. Miután már nincs szükség az adott területen ezekre, az elszállításukkal sem kell sokat bajlódni.

Előnyösek lehetnek például iskolaudvarokon is a szaniterkonténerek, így a diákoknak nem kell kizárólag az épületben található mosdókat és öltözőket használniuk, amelyek gyakran nem biztosítanak elegendő helyet, a szűkös kivitelezés miatt.