Sittes zsák a hulladék tárolásához

Elsősorban szeméttárolásra szokták használni, viszont a strapabíró kivitelezésének köszönhetően, másra is alkalmas. A sittes zsák általában megtalálható minden háztartásban és közintézményben, hiszen tökéletesnek számít a szemét tárolásához.

A hulladéktároló így könnyen tisztántartható és nem kell annyit foglalkozni a tisztításával. A többféle méret és anyag még változatosabbá teszi a felhasználhatóságát.

Gyakran szokták cipőket gyártó cégek használni, mert ebben szortírozzák a félkész termékeket. Szennyes ruhák tárolására szintén alkalmas, éppen ezért a kórházakban és az éttermekben mindig helye van a sittes zsáknak. Hétköznapi dolognak számít, amire senki sem kapja fel a fejét, de a hiánya egyből érezhető, hogyha elfogy.

Ezért gondoskodni kell arról, hogy mindig legyen sittes zsák. Fontos, hogy a kuka méretnének megfelelőt válasszunk, mert csak így borítékolható a gazdaságos használat. A túl nagy sittes zsák nem lesz megfelelően kihasználva, hogyha egy kisebb tárolóban helyezzük el. Ha az internetről szeretnénk vásárolni, akkor tisztában kell lennünk a pontos méretekkel.

Print Friendly, PDF & Email