Saját rack szekrény vásárlása

Több, mint meglepőnek mondható manapság, ha egy cég nem rendelkezik valamilyen informatikai eszközzel, hogy vállalkozását egyszerűbben vezethesse.

Arról nem is beszélve, hogy rengeteg olyan vállalat létezik, amelyik óriási adathalmazokkal dolgozik. Nekik nem árt, ha van a tulajdonukban saját rack szekrény. Természetesen, ezek között kapacitás- illetve teljesítménybeli eltérések lehetnek. Nyilvánvalóan az árak is ekképpen alakulnak.

A serverelite.hu webáruház esetében, az ügyfelek abban a szerencsés helyzetben lehetnek, hogy olyan minőségi rack szekrényhez juthatnak hozzá, amelyeknek igazán kedvezményes az árúk. A használt árucikkektől nem kell megijedni, az eladó a termékek kivételes műszaki állapota miatt garanciát is vállal.

Az elégedetlen ügyfelek pénz visszatérítéssel is élhetnek, amennyiben 30 napon belül meggondolnák magukat. Mindegyik rack szekrény Dell gyártmány, ami már eleve egyfajta biztosítékot jelenthet. Ha valakinek nincs ehhez elegendő szakértelme a megfelelő döntés meghozatalához, bátran keresse fel az ügyfélszolgálatot!

Print Friendly, PDF & Email