Profi és hozzáértő épületgépész

Minden olyan eszközt, berendezést vagy terméket, amit azért használunk, hogy a komfortérzetünk jobb legyen. Példának okáért a klímát, víztisztítót, párátlanítót is az épületgépészet témakörébe sorolunk. A peg.hu oldalon egy olyan profi épületgépész szakemberrel találkozhatunk, aki egy harmadik generációs vállalkozásban dolgozik. A peg.hu oldalához tartozó vállalkozást a mostani tulajdonos nagyapja Pintér Károly alapította 1934-ben. Azóta sajnos többször kellett átesni az államosításon, azonban a cég ezeket a szörnyű megpróbáltatásokat is túlélte.

Amíg a nagyapja vezette a vállalkozást, addig az édesapja ifj. Pintér Károly elvégezte a Budapesti Műszaki Egyetem okleveles épületgépész mérnöki szakát. Kiváló eredményekkel távozott a nagyszerű intézményből. 1969-től már víz-, gáz- és központi fűtés szerelő. Önálló kisiparosként tevékenykedett és még a mai napig is aktívan részt vesz az irányítási folyamatokban. A vállalkozás kivitelező részlege már 80 éves, amely idő alatt sok változáson ment keresztül.

A kiváló épületgépész rendszeresen hozott be technológiai újításokat, hogy a versenytársakkal tartani tudják a lépést. A cég minden dolgozója felelősségteljesen és önállóan képes a munkáját elvégezni, bármilyen gond vagy fennakadás nélkül. A kiváló szakemberek az épületgépészeten kívül, a víz tervezés folyamatát is elvégzik, ha igény mutatkozik iránta. Mielőtt egy épület felépítésébe belekezdene, mindenképpen szükség van egy vízügyi terv elkészítésére is. Ezt csak és kizárólag hozzáértő szakemberek végezhetik el, akik minden aprólékos munkafolyamatra odafigyelnek.

A víz tervezés során a peg.hu szakemberei vállalják a papírok kitöltését és beadását a területileg illetékes szervekhez. A víz tervezést megelőzően meg kell győződni az épület paramétereiről és annak műszaki állapotáról is. A folyamat kissé hosszadalmas, hiszen az engedélyekre várni kell, csakis ezek után lehet hozzákezdeni a vízhálózat elkészítéséhez. Azonban a peg.hu hozzáértő kollégái mindenről gondoskodni fognak, hogy az épület időben elkészülhessen. Egy remek épületgépész szakértelme elengedhetetlen ezen folyamatokban.