Organikus kozmetikumok ásványi anyagokkal

A kutatások szerint, az ásványi anyagok igen jól hasznosíthatók a bőrápolás területén. Ez azt eredményezi, hogy érdemes válogatni a segítségükkel elkészített, organikus kozmetikumok között.

A megrendelésükre lehetőség nyílik a Lamia Natura Shop oldalán, ahol többek között szappanok, testápolók, hidratálók és arclemosók közül lehet szemezgetni. A természetes, illetve bio minősítéssel rendelkező összetevők képesek felfrissíteni és kisimítani a bőrt.

A belőlük készült organikus kozmetikumok hamar felszívódnak, és bejutnak a mélyebb rétegekbe is. A szennyeződések eltávolítása sem ütközik akadályba, az ásványi anyagok segítségével. Az antioxidánsok gondoskodnak arról, hogy a ráncok kisimuljanak. A vitaminok hatására felgyorsul a bőr anyagcseréje és kiürülnek a méreganyagok.

Az organikus kozmetikumok alkalmazásának köszönhetően megszűnik az irritáció is. Ezenkívül, a zsírsavak gondoskodnak a rugalmasságról. A hidratálásnak hála a bőr sokkal puhábbá és selymesebbé válik, tehát mindenképpen érdemes elgondolkodni a termékek használatán.

Print Friendly, PDF & Email