Néhány esetben a fix ablak szükséges

Jó választás a fix ablak

Egy adott termékből több fajtát is készítenek a gyártók, már csak azért is, mert különféle igények is felmerülhetnek a vásárlók körében. Többeknek a fix ablak típusra van szükségük, mer épp olyan az adott szoba, hogy nem szeretnék vagy tudják ott a nyílászárót kinyitni.

Meglehet, hogy először ez furcsán hangzik, azonban az életben mégis lehetnek olyan esetek, amikor ez a legideálisabb megoldás. Lényegében ugyanúgy néz ki, mint a hagyományos nyílászáró, még ablakszárnnyal is rendelkezik, azonban az csakis látszólagos. A fix ablak fajtái között ott van még a kétrészes változat, amely szintén nem nyitható.

Ennek a tulajdonságai közé tartozik, hogy középen osztott, azonban ugyanúgy fixnek nevezhető. Ezeken túl már csak a nyíló és bukó ablakokról lehet beszélni, amelyek a legelterjedtebbek az otthonokban. Amennyiben azt szeretné, hogy mindegyik típus tulajdonságaival tisztában legyen, akkor vegye fel a kapcsolatot a szakemberrel! Sőt, még referenciamunkát is érdemes kérni a fix ablakról, így biztosra mehet annak a megfelelő kivitelezéséről.

Azok, akik házban laknak, meglehetősen több változat közül válogathatnak. Főleg abban az esetben, ha terasz is van, és oda szeretne egy nyílászárót a lakásból. Erre remek választás az emelő toló erkélyajtó, amely lényegében véve összeköti a nappalit a külső résszel.

Ráadásul egyáltalán nem foglal helyet, hiszen a szerkezetének köszönhetően oldalt nyílik. Tehát, nyugodtan rakhat mellé bármilyen bútort, nem kell helyet hagyni az ajtónak. Bármilyen elképzelése is legyen, az emelő toló erkélyajtó esetében válassza a Rehau termékeket! Ezáltal biztosíthatja az otthonát a megfelelő szigetelés és az esztétikum felől is. Az előnyei közé tartozik, hogy könnyen használható, megvédi a lakókat a huzattól és még a port sem engedi be a lakásba. Ami az energiahatékonyságot illeti, az szinte tökéletes.

Megéri tehát a Rehau emelő toló erkélyajtó mellett dönteni. A legtöbben azért választják a toló verziót, mert amellett, hogy előnyös, még ár-érték arányban is kiváló. Persze mindenképpen győződjön meg arról, hogy a szakemberek vállalnak-e garanciát a munkájukra!