Néha az egyetlen megoldás a szárazbeton

szárazbeton

A különféle építési és javítási munkáltok végzése eseteként elég sok anyagot és más energiákat emészt fel. Ezzel semmi probléma nincs olyan környezetben, ahol a feltételek rendelkezésre állnak az alapanyagok összekeveréséhez. Sajnos, ugyanakkor előfordul, hogy csak szűkösek a kereteink. Ilyen helyzetekben a szárazbeton hatékony megoldást kínál.

Egy lakás építésénél alapfeltétel a megfelelő hely, áram és szükséges eszközök biztosítása, jelenléte. Amennyiben egy mezőgazdasági területen szeretnénk oszlopokat telepíteni a gyümölcsös köré vagy a tanyán, ahol élünk, olykor hiányosak a közműhálózati rendszerek, de nem várhat a pajta lealapozása, akkor a szárazbeton az, amire bármikor számíthatunk.

Csupán vízzel kell összekeverni, a már előre, minden mással (cement, sóder, kavics) vegyített anyagot és készen is vagyunk. Ehhez bőven elég egy talicska és lapát, de olykor még erre sincs szükség, mert a megfelelő vasragságban történő elterítés után, ha vizet kap a szárazbeton, akkor száradás után tökéletesen szilárd és összeálló állapotba kerül. Teszteljük le a képességeit a gyakorlatban!