Nagyon ellenálló ez a körfűrész korong

SDS fúrószár

Gyakran a sima téglafalba sem egyszerű egy nagyobb lyukat fúrni, hát akkor még egy keményebb betonba. Azonban aggódni nem kell, hiszen ha megvan a megfelelő fúrógép és az ahhoz passzoló, tartós SDS fúrószár, akkor a szaki gond nélkül boldogul majd a munkával.

Például jó választásnak bizonyulhat a Bosch Plus-3 SDS fúrószár, amelyik a betonban, falazatban végzendő, professzionális fúrásokhoz a legjobb feltételeket nyújtja. A modern gép már optimalizált, keményfémből készült fúrócsúccsal rendelkezik, és a fúrási törmelék gyors kihordását biztosító innovatív, 4-spirálos, DURA-kialakítású külsővel rendelkezik.

Ezek garantálják az SDS fúrószár egyediségét. A kelléket a PGM Masonry Drill Bit Association igazgatótanácsának minőségjelzésével látták el. Miért annyira lényeges ez? Nos, ez azt jelenti, hogy az SDS fúrószár teljes mértékben megfelel a szigorú tűrésekre, pontos fúrásra és a rögzítőelemek szilárd tartására vonatkozó előírásoknak.

Aki tehát ezt választja, mindenképp egy olyan terméket kap, amelyik csalódást semmilyen helyzetben nem okoz majd. A fúrószár bemutatásakor nem maradhat ki a tény, hogy ennél az erősített magátmérő azt a nagyobb ellenálló-képességet és stabilitást adja meg, ami betonba való fúráskor igenis fontos.

Építkezéskor nem csupán ez lehet egy fontos kellék, hanem a szintén precíz körfűrész korong is. Természetesen ebből megannyi modell van. Az egyik igazán felkapott fajta szintén a Boschtól az Expert for Aluminium körfűrészlap.

Ez a körfűrész korong egy akkus gépnél elengedhetetlen, ugyanis képes maximálisra növelni a masina üzemidejét. Hihetetlenül vékony alaptesttel rendelkezik, ami csökkenteni tudja a súrlódást és az anyageltávolítást, kevesebb energiát fogyaszt, továbbá simává és könnyűvé teszi a vágást.

A körfűrész korong felépítése is egyedülálló, hiszen itt már megfigyelhető a MicroteQ keményfém fogazat, ami kimagasló teljesítményt és hosszú élettartamot garantál a nemvasfémek megmunkálásánál. Ez alkalmas még műanyagok, epoxigyanta és akár fa vágására is.