Mit jelent a klimax és hogyan lehet kezelni?

klimax piercing

Tulajdonképpen teljesen természetes állapot a menopauza, ami főként a 45-52 éves nőket érinti, de míg egyesek szinte észre sem veszik, hogy a klimax korszakába léptek, addig ez mások életét kegyetlenül megkeseríti. Persze vannak gyógyszeres készítmények, amik enyhíthetik a kellemetlen tüneteket, azonban célszerű a természetes megoldások felé is fordítanunk a figyelmünket.

A Medical Piercing Szalon klimax piercing kezeléseinek is érdemes esélyt adni. A klimax piercing ugyanis az akupunktúra elvén alapszik, működik, aminek hatására helyreállhat a szervezet hormonális egyensúlya, csökkenhetnek, illetve meg is szűnhetnek a kínzó változókori szimptómák. Sőt, a klimax piercing endorfint szabadíthat fel, ami egy boldogabb közérzetet eredményezhet.

A testékszert a fül egy speciális pontjába helyezik, amit az folyamatosan inger alatt tart. Ennek köszönhetően, a meridiánok bizonyos pontjain oldja a blokkokat, szabad áramlást biztosítva az életenergiának. Egyszerre hat a hormon-, az immun- és a mozgásszerv rendszerre.

A változókor kellemetlen tünetei

Ezek közé nemcsak az elmaradó/rendszertelen menstruáció tartozik, hiszen ilyenkor a szervezet nagy változásokon megy keresztül, így több kellemetlenséget észlelhetünk. Egyeseknél a klimax időszakában jellemző a koncentrációs képesség csökkenése, a gyakori, erős izzadás, hőhullámok, testsúlynövekedés, erős szívdobogás és a szexuális aktivitás jelentős redukálódása.

Továbbá előfordulhat szédülés, fülzúgás, fejfájás, az arc és/vagy a dekoltázs kipirosodása, vizelettartási problémák, hajhullás, fokozott szőrnövekedés, hangulatingadozás, alvászavar, türelmetlenség, ingerlékenység, az öregedés következtében önértékelési zavar, súlyosabb esetben pedig még depresszió is. Gondoljunk bele, hogy a felsoroltak közül már néhány is mennyire megkeserítheti az életünket!

Az orvosok hatékonyan képesek kezelni ezeket a problémákat, de sajnos, a legtöbb esetben kizárólag gyógyszeres készítményekkel, amiknek szedése nem tesz sok jót a szervezetünknek, inkább rosszat. Egy klimax piercing viszont hatásos lehet orvosságok nélkül is.

Hol szúrassak be klimax piercinget?

Ezt a kérdést sokan felteszik, miután tudomást szereztek ennek a testékszernek a létezéséről, valamint kiváló hatásairól. Budapesten, a 13. kerületben található Medical Piercing szalont érdemes felkeresni, ha úgy döntöttünk, hogy a változókori tüneteink ellen kipróbáljuk a klimax piercing hatását. A szalon egészségügyi szakemberei nagyon pontosan, ügyesen dolgoznak, nyugodtan megbízhatunk a szaktudásukban és tapasztalatukban.

Felvehetjük velük a kapcsolatot a medicalpiercing.hu weboldalon keresztül is. A klimax piercing lehetséges hatásai közé tartozik az, hogy csökken a vérnyomás, kevesebb lesz vagy teljesen megszűnik a fejfájás és a hőhullámok, kiegyensúlyozottabbá válik az alvás.

Ezeken kívül, kevesebb hangulatingadozásra számíthatunk, mérséklődni fog a túlzott ingerlékenységünk, nyugodtabbak lesznek a hétköznapjaink. Ha depresszióval is küzdünk a változókor miatt, akkor annak enyhülésére szintén számíthatunk, ha a klimax piercing viselése mellett döntünk.