Milyen szempontok alapján érdemes pénzügyi tanácsadót választani?

pénzügyi tanácsadás

Az anyagi jólétünket nem pusztán az aktuális jövedelmünk határozza meg, mivel hosszútávon a helyesen eszközölt befektetések lényegesen nagyobb jelentőséggel bírnak. Egy profi pénzügyi tanácsadás rengeteget segíthet abban, hogy jól tudjunk dönteni. Talán benned is felmerülhetett már az a kérdés, hogy miért kérnek ilyen sokan pénzügyi tanácsadást a Grantistól? Befektetési lehetőségek megszámlálhatatlan mennyiségben állnak rendelkezésünkre, de az, hogy megtaláljuk ebben a sokaságban a leginkább optimálist, bizony embert próbáló feladat a legtöbbünknek.

Azonban egy megbízható pénzügyi tanácsadó, mint a Grantis munkatársai, sok támogatást adhat. A tanácsadás során a hangsúly nem azon van, hogy mennyi idő alatt mekkora hozamot szeretnénk elérni, hanem a szakértő azt vizsgálja, hogy ezt milyen metódussal érheted el a legkényelmesebb módon. Jó befektetés esetén a pénz dolgozik helyetted és hoz újabb hozamokat. Az sem mindegy, hogy mekkora összeget tudsz havonta félretenni.

Egy személyes portfólióban éppen úgy helyet kapnak a kockázatviselési szolgáltatások, mint az öngondoskodási formák. Azért ajánlott pénzügyi tanácsadást igénybe venni, nehogy önállóan rossz irányba indulj el. Teljességgel érthető, ha felvetődik benned a kérdés, miszerint mi alapján válassz pénzügyi tanácsadást? A konzultáció teljes mértékben bizalmi kérdés, hiszen az anyagi helyzetünkbe és a terveinkbe nem szívesen avatunk be bárkit. Ezért lényeges, hogy valóban megbízható pénzügyi tanácsadót válasszunk.

A Grantis szakemberei évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek, függetlenségének köszönhetően pedig kizárólag az ügyfeleik érdekeit tartják szem előtt. A szakértők segítségére folyamatosan, tehát a szerződést követően is számíthatunk, ami nagyon nagy előny, ezért érdemes élned vele. Tudnod kell, hogy pénzügyi tanácsadásra azoknak is szükségük van, akik jelenleg nem rendelkeznek jelentős összeggel. Viszont, ha megfelelő befektetést csinálnak a szakértők segítségével, néhány év vagy évtized múlva nem lesznek anyagi gondjaik.