Miért kimagasló a Römer gyerekülés?

Römer gyerekülés

A kisbabák biztonsága teljes mértékben a szülői felügyeleten múlik, hiszen még minden helyzetben szükségük van segítségre. A Römer gyerekülés alkotói is pontosan tudják és minden terméküket ezt észben tartva készítették.

A biztonság, a kényelem és a minden igényt kielégítő széles választék azok, amelyek még kritériumként társulnak hozzá. Ráadásul olyan alappal látták el a legtöbb hordozót, ami a későbbiekben használható a gyerekülés bázisaként, miután kinőtte azt a bébi.

A hordozhatók könnyedén beilleszthetőek a bázistalppal, így nem szükséges sok időt eltölteni a kötözgetéssel, beüzemeléssel. Elég csak bekattintani és már indulhatnak is. A Römer gyerekülés megfelel minden Uniós szabványnak. A készítők viszont biztosra mentek és további kényelem- és törésteszteknek vetettek alá az összes új modellt.

A Römer gyerekülés többféle árkategóriában is elérhető, így mindenki meg fogja találni a pénztárcájához illőt. Az alacsonyabb ár azonban semmilyen körülmények között nem megy a biztonság rovására.

Print Friendly, PDF & Email