Leszámol a kopaszsággal a hair transplant clinic!

hair transplant clinic

Kétségtelen, hogy Magyarország a hajátültetés egyik vezető országává vált, a professzionális orvosoknak és a legújabb technológiának köszönhetően, hiszen kiváló eredményeket garantálnak. Ezen kívül, a hazai hair transplant clinic szolgáltatások költségei optimálisabbak, mint az azonos minőségű szolgáltatások díjazása más országokban.

Ezeket az eljárásokat magasan képzett orvosok, dermatológusok és a fertőző betegségek szakemberei ellenőrzik, gyógyszerészek és ápolók támogatásával. A hair transplant clinic központ szakemberei a betegeknek az ezen a területen alkalmazott legújabb módszereket kínálják. Az intézményünk számos szakértőt alkalmaz a hajátültetés területén.

Csapatunk készen áll arra, hogy ajánlásokat nyújtson Önnek és orvosi konzultációkat folytasson a problémájáról! Ha fényképeket küld nekünk a problémás területről, munkatársaink kiértékelik az állapotát és megállapítják, hogy lehetséges-e a beavatkozás. Végül egy preoperatív konzultációra kerül sor a hair transplant clinic irodájában, aminek során elkészül az anamnézis.