Közúti fuvarozás egész Európában

A részrakományos és a speciális szállítmányozás mellett, a Palmsped fuvarozó cégnél egy másik módját is lehet választani az áru célba juttatásának. Ez nem más mint a komplett közúti fuvarozás, ami néhány dologban eltér az előző két esettől. Mindenekelőtt érdemes említést tenni, hogy a legnagyobb előnye ennek a módszernek a rövid tranzitidő.

Tehát, ha azt szeretnénk, hogy a szállítmány minél hamarabb célba jusson, akkor a közúti fuvarozásra lesz szükség, mivel a részrakományos esetében a tranzit idő általában 1-2 nappal hosszabb szokott lenni.

Vannak olyan helyzetek, amikor csak az utolsó pillanatban derül ki, hogy mennyi árut kell szállítani. Az ilyen helyzetekben nem is lehetne jobb megoldást választani, mint a komplett közúti fuvarozást.

A Palmsped egész Európa területére képes biztosítani, ponyvás, hűtős, illetve dobozos gépjárműtípusokat komplett közúti fuvarozás esetére, még az olyan távoli helyekre is, mint például Finnország vagy Svédország. Az áru biztonságban és sérülésmentesen garantáltan célba ér 4-5 napon belül.

Print Friendly, PDF & Email