Kötelező biztosítási díjak 2022-ben – Elég ha egy helyről tájékozódsz

kötelező biztosítás árak

Kötelező biztosítást akarsz kötni és most keresed a legjobb ajánlatot, hogy minél kevesebbet kelljen fizetned? A biztosítók esetében nagyon eltérőek a tarifák, akár 100%-os különbség is előfordulhat, ezért nagyon jól kell kiválasztani, hogy hol szerződünk. Szerencsére a kötelező biztosítás árak összehasonlítása online egyre egyszerűbb, ha jó helyen nézelődsz. A Biztoshely biztosítási portálon működik egy kiváló díjkalkulátor, aminek a használatával több mint 10 biztosító díjából választhatod ki a leginkább megfelelőt.

Teljesen átláthatóvá teszi a kötelező biztosítás árlistát, tehát azonnal összehasonlíthatod az árakat. A díj mellett, ajánlott a társaságok szerződési feltételeit is megismerni, mielőtt véglegesen döntenél, hogy melyik konstrukciót választod. Ha váltani szeretnél, akkor azt érdemes a váltási időpontokban megtenned, mert ilyenkor sokkal olcsóbban kínálják a biztosítók a termékeiket, mint év közben. A kötelező biztosítás árát mindazonáltal több tényező is befolyásolja, amelyek közül a legismertebb a gépjármű teljesítménye.

Továbbá, számít a korod, hogy vannak-e kiskorú gyermekeid, sőt, még olyan termék is létezik, amelyikben kedvezményt kap az, aki közalkalmazott. Ha a portálon lévő díjszámító rendszer alkalmazásával sikerült kiválasztanod a számodra legjobban megfelelő konstrukciót, akkor a kontraktust helyben, online módon megkötheted. Ez több kedvezményt is eredményez azon túl, hogy gyors, kényelmes és stresszmentes eljárás. Amennyiben kérdéseid lennének, a portál munkatársai készséggel válaszolnak ezekre, illetve mindenben a segítségedre vannak.

Az internetes szerződéskötés nagy előnyt jelent azokkal szemben, akik órákig állnak sorban valamelyik biztosítótársaság székháza előtt és majd csak pár nap múlva tudnak döntést hozni arról, megéri-e maradni vagy inkább váltani érdemesebb. Személyes kötéskor még online kedvezményre sem lehet számítani. Viszont a világháló segítségével, a Biztoshelynél megkötött szerződéseknél biztos lehetsz abban, hogy minden kérdés tisztázott lesz.