Költséghatékony és natúr mosogatószappan

mosogatószappan

A boltban kapható hagyományos mosogatószerek helyett, jobb olyan terméket használnunk, ami könnyen lebomlik a környezetben. Nos, erre van lehetőségünk, például a SensEco mosogatószappan formájában, ami remek tisztítóerővel is rendelkezik.

Persze nem habzik annyira intenzíven, mint a vegyszeres mosogatószerek, viszont teljesen természetbarát jellegű. A fenntarthato-otthonom.hu webshopban reális összegért vásárolható meg a termék, a 85 grammos szilárd mosogatószer tömb ára mindössze 1110 Ft. Ez a mennyiség viszonylag sokáig elég, tehát nevezhető költséghatékony megoldásnak is. Ez a mosogatószappan szódabikarbónát és narancs illóolajat tartalmaz. Szappan alapú, használható szivaccsal és kefével egyaránt. Fontos pozitív tulajdonsága, hogy nem hagy foltot az edényeken.

100%-ban magyar előállítású termék, aminek megvásárlásával támogathatjuk a hazai gazdaságot. Miért vennénk külföldi árucikkeket, ha itthon is van ugyanolyan vagy még jobb? Az SensEco mosogatószappan pontosan ilyen termék, a miénk és jó!