Kis súlyú takarítógép

takarítógép

Olyan tevékenységek is hozzátartoznak a mindennapjainkhoz, amelyeket nem túl szívesen végzünk, amilyen a takarítás, de muszáj. Azonban ezt sem érezzük tehernek, ha a takarítógép áll a rendelkezésünkre, amelyik nagyban megkönnyíti a feladatot. Minden felületen remekül takarít, például a mindentolcson.hu webáruházból megvásárolható professzionális hosszú nyakú porszívó.

Használatával nincs több repülő porcica a lakásban, sem pedig hajszálakkal teli padló vagy szőnyeg. Az alkalmazása lényegesen kényelmesebb, mint a hagyományos porszívóké, mert igen csekély súllyal rendelkezik. „A” energiatakarékossági osztályba tartozik ez a gépezet, aminek köszönhetően energia-hatékony és kíméletes a környezethez.

Tulajdonképpen úgy működik, hogy részleges vákuum létrehozásával szívja fel a szennyeződéseket és a port. Ez a takarítógép extra üzemidővel dolgozik, a szívóreje rendkívül erős, illetve a baktériumok eltakarítására is alkalmas. 48% árkedvezménnyel lehet megvásárolni a webshopból ezt a készüléket. Ne hagyja ki!

Print Friendly, PDF & Email