Kinek utalható az adó 1 százalék?

Ha még nem döntötte el, hogy kinek a megsegítésére adományoz pénzt, akkor gyűjtsön információkat a Daganatos.hu Alapítvány oldaláról! Itt meg van adva, hogy milyen számlaszámra utalható el az adó 1 százalék. Szerencsére, a felajánlás egyáltalán nem nehéz, tehát gyorsan és egyszerűen elküldheti a kívánt összeget.

A Daganatos.hu Alapítvány már több, mint tíz éve támogatja a leukémiában szenvedő gyermekeket az adó 1 százalék segítségével. Sokan teszik fel azt a kérdést, hogy pontosan mire megy el a felajánlott összeg?

Például a steril szobák kialakítása nagyon sok pénzbe kerül. Ugyanakkor szükség van víztisztító berendezésekre is a gyerekek gyógyulása érdekében. Az adó 1 százalék felhasználható a sterilizáló takarítások elvégzésére is. A laboratóriumi vizsgálatok finanszírozása is könnyebb lehet a felajánlások segítségével.

Végre lehetőség nyílik a kórház egyes részlegeinek felújítására, illetve a gyógyszerek megvásárlására. Természetesen, az adó 1 százalék más esetekben is felhasználható. Erről egy részletes listát lehet olvasni a Daganatos.hu Alapítvány honlapján.