Kíméli a környezetet a Tikkurila

Festék webáruház

Ahhoz, hogy a lakott környezetünk valóban kellemes és lakható legyen, a különböző tárgyakat, felületeket időnként le kell festenünk. Célzottan festegethetünk a Tikkurila gyártó termékeivel, fából, fémből vagy betonból készült felületeket.

Ez a finn festékgyártó cég a rendelkezésünkre bocsájtja mind a klasszikus, mind pedig az univerzális alapozókat. Szinte mindenhez tapadnak, mivel egy speciális gyantát tartalmaznak.

A lakás falait is gyönyörűen díszíthetik a különféle prémiumminőségű bevonatrendszerek. Különlegességeket is készít a Tikkurila cég, például mágneses falfestéket vagy csillámos falfényt. A festékek egyik előnye a hosszú élettartam, illetve az, hogy könnyen tisztítható felületeket eredményeznek.

A cég egyik törekvése a környezet megkímélése, így a beltéri falfestékek nem hatnak károsan az egészségre vagy a környezetre. Ha Önnek is szüksége van színvonalas festékekre, akkor keresse fel a festekarena.hu weboldalt, ahol a Tikkurila termékeinek sokaságát fedezheti fel! Jó választás, mert könnyű munkavégzést ígér.

Print Friendly, PDF & Email