Implantátum készítésében első a Dental Center

Dental Center

A cápáknak van egy olyan sajátosságuk, hogy amennyiben elveszítik az egyik fogukat, akkor növesztenek helyette másikat. Ilyen módon képesek bármennyit újra pótolni. Nagyon irigylésre méltó ez a képességük, amit az ember is szeretne elsajátítani. Vannak ilyen jellegű kutatások, de amire jelenleg esély kínálkozik, a Dental Center kertében a végleges implantátumkészítés.

Mivel ezen eljárás során nem történik idegen csont beültetése, ezért a siker esélye kimagasló. Százalékos arányban nézve eléri a 98,2 %-ot. Másik jó hír, hogy nincs kizáró ok, amilyen a cukorbetegség, csontritkulás. A Dental Center több mint 60 éve létező és folyamatosan fejlődő, finomodó technikai megoldást használ.

A metódus keretében nagyon rövid idő alatt megoldható az új fog létrehozása. Ennek oka, hogy már közvetlenül a húzást után kezdetét veheti az implantátum beillesztése. A Dental Center szakértői már eddig 100 000 páciens esetében jártak sikerrel. Lehet, hogy a tudomány következő lépcsőfoka a valódi fog növesztése lesz, de addig is bátran számíthatunk a kiváló implantációs eljárásra.