Így is kinézhet egy várandos kabát

várandós kabát

A leendő anyukáknak kissé nehéz az öltözködés, főleg a 9-ik hónaphoz közel, ezért nekik muszáj valamilyen megoldást találniuk, hogy azért kényelmes viseletben töltsék ezt az időszakot. Egy várandós kabát is lehet divatos. Bizony a téli hónapokban is jó kilépni az utcára, mivel az nem lehet indok a bent maradásra, hogy nagy a pocak.

A meleg és kényelmes öltözék létezik, csupán a megfelelő helyen kell keresgélni. Ha ellátogat a bboom.hu internetes felületre, akkor nagyon sokféle termék közül fog tudni válogatni a kedves érdeklődő, mivel ez a webshop direkt kismamáknak lett kialakítva. Azért, mert kismama valaki, egyáltalán nem kell lemondjon a stílusáról, ugyanis ebben az online boltban megtalálhatóak szövet és sportos darabok, illetve pufis, vagy éppen szőrmegalléros típusok egyaránt. A Mamalicious által gyártott termékek mindegyike megfelel a kismamák igényeinek, így ezeket meleg szívvel ajánljuk.

Lényegében négyféle típusú kabát lelhető fel az említett cég felületén, amelyeket a következő pár sorban be is mutatunk, hogy Önnek könnyebb legyen a választás. A hosszú fazonú remek választás azoknak a leendő anyukáknak, akik magasabbak és szeretnek a szabadban lenni. A kabát alján megnövelt rész miatt ezek jobban melegítenek, így fázni senki sem fog! A másik nagyon kelendő verzió a rövidebb alsórésszel rendelkező, ami még a feneket eltakarják, de ennél nem hosszabb, mivel ezek az alacsonyabb nőknek felelnek meg.

Ezek úgy készülnek, hogy a növekvő pocak kényelmesen elférjen. Ha valaki többet autózik és kevesebbet van az utcán, akkor ez tökéletes választás. Amennyiben valaki nem csupán a kismama időszakra tervez kabátot venni, annak a kettő az egyben variánst ajánljuk, amelyek rendelkeznek egy cipzáras betéttel, így ez könnyen átalakítható hagyományos vagy kismama kabáttá. Talán a legtöbben e praktikusság miatt ezt választják.

A sornak itt még nincs vége, hiszen a három az egyben változatról még nem is ejtettünk szót. Ez a fajta kabát viselhető hagyományosként, kismama és hordozós kabátként is, szóval ez is nagyon jó befektetés lehet.