Hogyan alkalmazható a gél lakk oldószer?

A termék által akár 3-4 hétig is szépek lesznek a körmei. A gél lakk oldószer használatával a nem kívánt mintázat könnyedén eltávolítható. Ez azért lehetséges, mert az efféle termék acetont tartalmaz. Fontos, hogy óvatosan alkalmazza, hiszen a szembe kerülve nagyon kellemetlen tud lenni. Van egy kis illata, ami az acetonnak köszönhető.

Használatakor bele kell önteni egy kis üveg edénybe, majd a körmöket bele kell helyezni. Néhány percig célszerű abban tartani. Ezután be kell áztatni a vattát ebbe a folyadékba és rá kell tenni a körömre úgy, hogy fóliával körbetekeri. Legalább 10-15 percig rajta kell azt tartani, hiszen csak akkor fogja eredményesen eltávolítani a lakkmaradványokat.

Ezeket a tanácsokat érdemes megfogadni. A gél lakk oldószer egyébként az internetről is megvásárolható, így ha nincs ideje kimozdulni, akkor online is intézkedhet. Ha teheti, szerezzen be többet belőle, hiszen a kedvező árkategóriába tartozik. A gél lakk oldószer egyébként rengeteg nagy márka termékei között fellelhető, szóval célszerű ezek mellett dönteni.

Print Friendly, PDF & Email