Hecht sövényvágó a komolyabb bokrokhoz

Hecht sövényvágó

Nem bír már a hosszan elnyúló bokorsorral? Sokszor már kertész szakember segítségét is igénybe kell vennie, mert az Ön birtokában nincs egyetlen normális eszköz sem a munka elvégzéséhez? A Hecht sövényvágó által egy csapásra megoldódhatnak az ilyesféle problémák. A denakert.hu webáruház kínálatában elektromos, akkumulátoros illetve benzines változatot egyaránt találhat.

Az árkategóriát illetően, értelemszerűen az üzemanyaggal működő kivitel számít a legdrágábbnak és ez nemcsak azért van így, mert az üzemeltetéséhez nincs szükség semmilyen áramforrásra, hanem mert a teljesítményét tekintve is ez a legerősebb gépezet. A Hecht sövényvágó rendkívül megbízható, kisebb és nagyobb kertekben egyaránt megállja a helyét.

Nem mondható nehéz szerkezetnek, ami egy ilyen gépnél nagy pozitívum, ugyanis a többórás munkavégzés sem annyira megterhelő. A Hecht sövényvágó nemcsak a sövények legtöbb fajtái, hanem a fás szárú növények is szépen alakíthatóak általa. Mivel csak szezonálisan van igénybe véve, rendeltetésszerű használat mellett, biztos a hosszú élettartama.