Gyógyszertárban kapható a Detralex 500mg

Detralex 500mg

A táplálékkiegészítők többségének élelmiszeripari engedélye van, de nem ritka, hogy némelyik gyógyszerként engedélyezett. Az utóbbi csoportba tartozik a Detralex 500mg, ami szigorúbb engedélyeztetési eljárást és gyógyszertári forgalmazást jelent. A vénás és érrendszeri problémák egyre gyakoribbak, hiszen a mozgásszegény életmód nem tesz jót az egészségnek.

A mikrolizált flavonoidból készült Detralex 500mg a természet erejét használja laboratóriumi minőséggel ötvözve. Vény nélkül kapható, de orvosi ajánlásra vásárolható. Az egészségügyi állapot függvényében, 30-60-120 szemes kiszerelésben készül. Akiknek hosszabb ideig kell szedni, azoknak érdemes a több szemet tartalmazó dobozt megvásárolni.

A Detralex 500mg aranyeres panaszok esetén is kiváló, ekkor nagyobb dózisban kell szedni. Az erre való javallat a dobozban megtalálható. A legjobb hatás akkor érhető el, ha az ember betartja a szedési javaslatot. Mint minden gyógyszernél, itt is jelentkezhetnek mellékhatások, még akkor is, ha természetes alapú készítményről van szó.